Název | Množství a jednotka |
---|---|
polohrubá mouka | 2 hrnky |
cukr mletý | 1 hrnek |
prášek do pečiva | 1 sáček |
mléko | 1 hrnek |
olej | 1/4 hrnku |
mák mletý | 1 hrnek |
vejce | 2 kusy |
vanilkový cukr | 1 sáček |
sůl | špetka |
pečící papír |
jablková poleva
Název | Množství a jednotka |
---|---|
jablka
Upravit ingredienci: jablka
|
500 gramů |
studená voda
Upravit ingredienci: studená voda
|
3 - 4 dl |
cukr
Upravit ingredienci: cukr
|
2 lžíce |
vanilkový pudink
Upravit ingredienci: vanilkový pudink
|
1 sáček |
Postup: Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka. V hrnci si rozpustíme máslo a nakrájený... zobrazit recept
Postup: Sýr (eidam, čedar, goudu) nastrouháme na jemném struhadle. Anglickou slaninu a... zobrazit recept
Postup: Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno nebo na tenké kroužky a osmažíme na másle.... zobrazit recept
Postup: Bešamel tvoří základ téměř každé smetanové omáčky. Připravíme si máslo, hladkou... zobrazit recept
Postup: Salám nastrouháme nahrubo, malou cibuli nebo jen čtvrt větší, a sterilované... zobrazit recept
Voňavá skořice je výborným hřejivým a posilujícím prostředkem, který zahání... zobrazit článek
Hledáte restauraci s příjemným personálem a vynikající kuchyní? Zastavte se k...